Honda Odyssey Forum banner

2002 Honda Odyssey EX-L - 3.500 $ (Austin, TX)

219 views 1 reply 2 participants last post by  JimHight  
#1 ·
$3,500.00

Check price

Austin, Texas

2002 Honda Odyssey EX-L. 163 180 mil. Obniżyłem cenę dla członków forum, gdzie indziej jest wystawiony za 3900. Jestem drugim właścicielem od 2015 roku. Samochód jeździ i prowadzi się doskonale i z łatwością przejedzie kolejne 160 tys. mil. Ten Odyssey jest serwisowany, czysty i gotowy do jazdy. Samochód był nienagannie utrzymywany, ponieważ przez ostatnie 10 lat przewoził moje dzieci. Czysty tytuł własności w posiadaniu.
Elektryczne szyby, Elektryczne zamki, Kamera cofania, Elektryczne podwójne drzwi przesuwne, Klimatyzacja dmucha zimnym powietrzem, Skórzane wnętrze, Podgrzewane siedzenia, Elektryczne siedzenie (kierowcy), Tylna klimatyzacja, Tempomat, Radar Detector, Felgi aluminiowe, Dywaniki podłogowe, Mata bagażnika, wyjmowane siedzenia kapitańskie z tyłu, Homelink, Przyciemniane szyby, amortyzatory wspomagające załadunek z tyłu. W zeszłym roku wymieniono pasek rozrządu, pompę wody, termostat, napinacz, rolkę napinającą, paski, węże, płyn chłodniczy, akumulator, mocowanie silnika i płyn hamulcowy. Przednie opony Continental mają przejechane 10 tys. mil. Reflektory zostały zmodernizowane do Mini Projectors LED. Kompletna dokumentacja serwisowa od poprzedniego właściciela i ode mnie - udokumentowana. Wymiana oleju na pełny syntetyk co 6000 mil. Skrupulatnie dbałem o skrzynię biegów - syntetyczny ATF z dodatkiem Lubegard wymieniany co drugą wymianę oleju silnikowego, posiada również chłodnicę skrzyni biegów. Hamulce mają 90% życia. Moje dzieci dorosły, więc nie potrzebujemy już minivana, a żona kupiła nowy SUV. Z zewnątrz kosmetycznie są rysy i wgniecenia (patrz zdjęcia). Wnętrze jest doskonałe, z wyjątkiem dolnej części fotela kierowcy - skóra jest podarta pod pokrowcem siedzenia. Radio GPS z Carplay i Android. Mam również środkowe siedzenie z 2. rzędu z następnej generacji Odyssey, które w razie potrzeby może służyć jako dodatkowe miejsce siedzące. 5FNRL18952B041090. Napisz do mnie SMS-em 512850 SIX9 SIX5 Jestem w North Austin. Więcej zdjęć tutaj https://www.cars.com/vehicledetail/64eb3d58-096e-46ed-adcc-072ecb9e83b3/

#2 ·
2002 Honda Odyssey EX-L. 163 180 mil. Obniżyłem cenę dla członków forum, gdzie indziej jest wystawiony za 3900. Jestem drugim właścicielem od 2015 roku. Samochód jeździ i prowadzi się doskonale i z łatwością przejedzie kolejne 160 tys. mil. Ten Odyssey jest serwisowany, czysty i gotowy do jazdy. Samochód był nienagannie utrzymywany, ponieważ przez ostatnie 10 lat przewoził moje dzieci. Czysty tytuł własności w posiadaniu.
Elektryczne szyby, elektryczne zamki, kamera cofania, elektryczne podwójne drzwi przesuwne, klimatyzacja dmucha zimnym powietrzem, skórzane wnętrze, podgrzewane fotele, elektryczny fotel kierowcy, tylna klimatyzacja, tempomat, wykrywacz radarów, felgi aluminiowe, dywaniki podłogowe, mata bagażnika, wyjmowane siedzenia kapitańskie z tyłu, Homelink, przyciemniane szyby, amortyzatory wspomagające załadunek z tyłu. W zeszłym roku wymieniono pasek rozrządu, pompę wody, termostat, napinacz, rolkę napinającą, paski, węże, płyn chłodniczy, akumulator, mocowanie silnika i płyn hamulcowy. Przednie opony Continental mają przejechane 10 tys. mil. Reflektory ulepszone do Mini Projector LED. Kompletna dokumentacja serwisowa od poprzedniego właściciela i ode mnie - udokumentowana. Pełne syntetyczne wymiany oleju co 6000 mil. Skrupulatnie dbałem o skrzynię biegów - syntetyczny ATF z dodatkiem Lubegard wymieniany co drugą wymianę oleju silnikowego, posiada również chłodnicę skrzyni biegów. Hamulce mają 90% życia. Moje dzieci dorosły, więc nie potrzebujemy już minivana, a żona dostała nowy SUV. Zewnętrznie kosmetycznie ma rysy i wgniecenia (patrz zdjęcia). Wnętrze jest doskonałe, z wyjątkiem dolnej części fotela kierowcy – skóra jest podarta pod pokrowcem siedzenia. Radio GPS z Carplay i Androidem. Mam również środkowe siedzenie z drugiego rzędu z następnej generacji Odyssey, które można awaryjnie wykorzystać do dodatkowych miejsc siedzących. 5FNRL18952B041090. Napisz do mnie 512850 SIX9 SIX5 Jestem w North Austin. Więcej zdjęć tutaj https://www.cars.com/vehicledetail/64eb3d58-096e-46ed-adcc-072ecb9e83b3/
Niesamowicie dobry samochód

You have insufficient privileges to reply here.