Cześć - mój Honda z 2012 roku wydaje się ostatnio mieć problem z rozładowywaniem się akumulatora. Zazwyczaj parkuję go w garażu na noc i zauważyłem, że akumulator był całkowicie rozładowany. Odpaliłem go z kabli rozruchowych i przejechałem 20 mil, zaparkowałem w garażu i zauważyłem, że akumulator był całkowicie rozładowany następnego ranka. Zabrałem go do mechanika, który nie zauważył żadnych problemów i mimo to wymienił akumulator. Pod koniec tygodnia i w sobotę wieczorem zauważyłem, że pojazd nie chciał się uruchomić i znowu musiałem go odpalić z kabli rozruchowych.
Czytałem na forum i natknąłem się na innych, którzy wydawali się mieć podobne problemy z Odyseją. Jednak nie było nic bardzo specyficznego dla Hondy z 2012 roku.
Zamierzałem zadzwonić jutro do mechanika i poprosić go o ponowne sprawdzenie pod kątem jakichkolwiek problemów. Wszelkie wskazówki dotyczące problemów, na które należy uważać, byłyby bardzo mile widziane.
Dzięki
Nag
Czytałem na forum i natknąłem się na innych, którzy wydawali się mieć podobne problemy z Odyseją. Jednak nie było nic bardzo specyficznego dla Hondy z 2012 roku.
Zamierzałem zadzwonić jutro do mechanika i poprosić go o ponowne sprawdzenie pod kątem jakichkolwiek problemów. Wszelkie wskazówki dotyczące problemów, na które należy uważać, byłyby bardzo mile widziane.
Dzięki
Nag