Kiedy kupiłem moją Odyseję, miałem Galaxy S5. Po połączeniu z BlueTooth mogłem odtwarzać muzykę z telefonu i widzieć informacje o muzyce na desce rozdzielczej. Kiedy Samsung wypuścił aktualizacje na telefon (Marshmallow), straciłem tę możliwość. Kiedy zadzwoniłem do handsfreelink, powiedzieli, że nie robią aktualizacji dla "starszych telefonów". Teraz mam S7 i nadal nie widzę informacji o muzyce. Kiedy ponownie zadzwoniłem do handsfreelink, powiedzieli, że w ogóle nie robią aktualizacji oprogramowania.
To wydaje mi się bardzo złe, ponieważ kiedy kupujesz samochód, możesz używać handsfreelink tylko do odtwarzania muzyki i widzenia jej tylko do momentu, gdy dostaniesz nowy telefon!! To oznacza tylko 1-2 lata. Nie mogą reklamować, że handsfreelink zapewnia "bezpieczeństwo", jeśli nie zapewniają aktualizacji oprogramowania/oprogramowania układowego. Jeśli chcesz znaleźć piosenkę, wiedzieć, co gra itp., musisz spojrzeć na telefon. Niebezpieczne podczas jazdy.
Czy obsługa klienta się myliła? Czy ktoś wie o jakichś aktualizacjach?
To wydaje mi się bardzo złe, ponieważ kiedy kupujesz samochód, możesz używać handsfreelink tylko do odtwarzania muzyki i widzenia jej tylko do momentu, gdy dostaniesz nowy telefon!! To oznacza tylko 1-2 lata. Nie mogą reklamować, że handsfreelink zapewnia "bezpieczeństwo", jeśli nie zapewniają aktualizacji oprogramowania/oprogramowania układowego. Jeśli chcesz znaleźć piosenkę, wiedzieć, co gra itp., musisz spojrzeć na telefon. Niebezpieczne podczas jazdy.
Czy obsługa klienta się myliła? Czy ktoś wie o jakichś aktualizacjach?