Honda Odyssey Forum banner

Turtle Wax Hybrid Ceramic Spray Wax

13K views 7 replies 7 participants last post by  gobluetwo  
#1 ·
Kupiłem z żoną naszego Odyssey EX z 2020 roku 12 września. W miniony weekend poświęciłem 2 dni na użycie Turtle Wax Hybrid Ceramic Polish, a następnie następnego dnia użyłem doskonałego Turtle Wax Hybrid Ceramic Spray Wax. Jeśli nie używałeś Hybrid Ceramic Spray Wax, gorąco polecam spróbowanie. To niesamowite! Łatwo się nakłada i daje wspaniałe rezultaty. Użyłem go również w moim Sonacie z 2020 roku.

Poniżej kilka zdjęć, jak wyszedł Odyssey. Szalone było to, że w ciągu kilku mil, które zajęło mi dojechanie do miejsca, w którym zrobiłem zdjęcia, na przodzie rozbryzgały się wszelkiego rodzaju owady.

#2 ·
Wygląda świetnie i ma ładny kolor. Użyłem ich hybrydowej powłoki ceramicznej w sprayu na samochodzie moich rodziców i podobały mi się rezultaty. Bardzo łatwy w użyciu. Właśnie nałożyłem powłokę ceramiczną w sprayu Adams na mój samochód i następny będzie van.

• Like
Reactions: Big Country
#3 ·
To doskonała recenzja Project Farm na Youtube. Gorąco polecam jego kanał, ponieważ wkłada dużo pracy w swoje recenzje naprawdę przydatnych rzeczy. Testuje tutaj różne powłoki ceramiczne i mówi, że Turtle Wax Ceramic ma najlepszy stosunek jakości do ceny, a także wydajność, nawet po poddaniu powłoki dość dramatycznym testom. Nałożyłem to na mojego CRV z 2011 roku i planuję nałożyć to na mojego Touring z 06 roku.

#7 ·
Nie jestem fanem Turtle Wax. Ale muszę powiedzieć, że ten produkt w sprayu, który mają, jest po prostu niesamowity. Nawet na dużo starszych samochodach, powiedzmy 10 lat starszych, wciąż jest to fenomenalny produkt i przywraca dużo blasku.
I jestem również dość zaskoczony, jak długo produkt faktycznie utrzymuje się na samochodzie.