Szukałem urządzenia, które na stałe wyłączy funkcję start/stop w naszym Odyssey. Skontaktowałem się z firmą, która produkuje takie urządzenie, Autostop Eliminator Autostop Eliminator - Jedyne bezkompromisowe rozwiązanie!, aby sprawdzić, czy planują zrobić takie dla Odyssey i otrzymałem odpowiedź, że jeśli uda im się zdobyć pojazd, to zrobią. Niestety dla mnie, znajdują się w rejonie Fairmont, WV, i chociaż dorastałem w WV, teraz mieszkam w Missouri. Jeśli ktoś jest w północnym rejonie WV i byłby zainteresowany udostępnieniem im swojego pojazdu w celu opracowania urządzenia, otrzyma urządzenie po zakończeniu za swoje kłopoty. Szkoda, że już nie jestem w okolicy, bo bym się na to rzucił. Niektóre z ich urządzeń, takie jak dla Pacifica, po prostu podłącza się do portu OBD II i to wszystko. Następnie po prostu używasz przycisku auto start/stop, aby go wyłączyć lub włączyć, ale pamięta on Twój wybór i zachowuje go w ten sposób nawet po wyłączeniu pojazdu. Pan, który odpowiedział, to Travis Lambert, a jego e-mail to travis@trlauto.com, jeśli ktoś jest w tym rejonie i chce zaoferować swój Odyssey.