Moja Odyssey exl z 2016 roku miała dziwny problem, zeszłej nocy zauważyłem, że samochód pozostał w trybie włączenia po wyłączeniu silnika. Aby uniknąć rozładowania akumulatora, odłączyłem akumulator. Dziś rano stwierdziłem, że nie mogę uruchomić samochodu po podłączeniu akumulatora. W ogóle nie kręci. Zielona kontrolka kluczyka na desce rozdzielczej, oba piloty nie są rozpoznawane przez samochód i nie mogą zablokować/odblokować drzwi. Zrobiłem szybkie rozeznanie, próbowałem wcisnąć gałkę zmiany biegów i wcale to nie pomogło. Sprawdziłem również napięcie akumulatora i wszystkie bezpieczniki, nie stwierdzono żadnych problemów. Odczyt akumulatora wynosi 12,5 V.
Zadzwoniłem do lokalnego dealera Hondy, ale poinformowano mnie, że następny dostępny termin wizyty serwisowej będzie za trzy tygodnie!
Wygląda na to, że muszę spróbować więcej rozwiązywania problemów na własną rękę. Wszelkie uwagi i sugestie są bardzo mile widziane.
Zadzwoniłem do lokalnego dealera Hondy, ale poinformowano mnie, że następny dostępny termin wizyty serwisowej będzie za trzy tygodnie!
Wygląda na to, że muszę spróbować więcej rozwiązywania problemów na własną rękę. Wszelkie uwagi i sugestie są bardzo mile widziane.