Honda Odyssey Forum banner

reddit > r/Honda_free_speech/

6.4K views 7 replies 6 participants last post by  tyman  
#1 ·
Idioci na reddit r/Honda postanowili uczynić z r/Honda ukryte forum. Nazwałem ich a$$holes i zbanowali mnie dożywotnio.

Więc stworzyłem tę społeczność reddit r/Honda_free_speech/

Tak, reddit to szambo itp....ale tylko wam daję znać.

A wolność słowa oznacza, że jestem moderatorem.

#2 ·
Jest tu pewien kontekst. Wiele grup na Reddicie przechodzi na tryb prywatny, aby zaprotestować przeciwko poglądom dyrektora generalnego Reddita dotyczącym cen API, a on zachowuje się jak dupek. Większość robi to na krótki czas, aby podnieść świadomość, inni przechodzą na tryb długoterminowy.

#3 ·
To ogólnosystemowy bojkot na Reddicie, a nie tylko jednego subreddita. Nie ma to być działanie permanentne i jest to w tej chwili dość powszechne zjawisko na Reddicie. Początkowo miało być krótkotrwałe, ale ponieważ Reddit nie wycofuje się ze swojego stanowiska w sprawie API, wiele subredditów zdecydowało się teraz na przedłużenie go na czas nieokreślony, dopóki Reddit nie zaoferuje lepszych warunków.

owns 2006 Honda Odyssey EX
#4 ·
Idioci z reddit r/Honda postanowili uczynić z r/Honda ukryte forum. Nazwałem ich dupkami i zbanowali mnie dożywotnio.

W związku z tym stworzyłem tę społeczność reddit r/Honda_free_speech/

Tak, reddit to szambo itp....ale tylko wam daję znać.

Nazwij mnie dupkiem, a ja również zbanuję cię dożywotnio. :p

#5 ·
Idioci na reddit r/Honda postanowili uczynić z r/Honda ukryte forum. Nazwałem ich dupkami i zbanowali mnie dożywotnio.

W związku z tym stworzyłem tę społeczność reddit r/Honda_free_speech/

Tak, reddit to szambo itp.... ale tylko wam daję znać.

reddit był @ss przez lata... jeśli to w ogóle pocieszenie, zostałem zbanowany na forum CRV za nazwanie administratora idiotą za przeglądanie/moderowanie każdego hiperłącza i obrazu ode mnie.

#6 ·
Zostałem zbanowany na forum CRV za nazwanie administratora kretynem za przeglądanie/moderowanie każdego mojego hiperłącza i obrazu.
A ja za dużo, dużo mniej. Nie mam pojęcia, co zrobiłem tam lub tutaj. :D

• Haha
Reactions: 2011.2017.odyssey