Ile mil masz na swoim? Wiem, że widziałem kilku ludzi z ponad 200 tys. na tym subforum...
Zostałem dziś uderzony na autostradzie i może to być koniec mojej odysei. Przejechałem nią 659 000 dobrych mil. Prawdopodobnie w ten weekend będę szukał Odysei z 2015 roku. Więc prawdopodobnie przejdę na forum nowej generacji. Powodzenia wszystkim.
Przykro mi to słyszeć. Byłbym ciekaw, co zaoferuje Ci ubezpieczyciel. Kiedy 160 000 milowy '04 LX, widoczny w mojej sygnaturze, został zniszczony przez drzewo w lipcu 2014 roku, powiedziano mi przez współpracownika (byłego rzeczoznawcę ubezpieczeniowego), żebym nie przyjmował ich pierwszej oferty. Powiedziała mi, żebym poprosił rzeczoznawcę o eskalację wyceny i spróbowanie ponownie. Po zakończeniu inspekcji fizycznej zaoferowano mi 3300 $. Poprosiłem ich, żeby spróbowali jeszcze raz i mniej niż 24 godziny później otrzymałem telefon z ofertą 5200 $. To około 60% wzrost w stosunku do początkowej oferty. Sugeruję, żebyś spróbował tego samego.Zostałem dziś uderzony na autostradzie i to może być koniec mojej odysei. Przejechałem nią 659 000 dobrych mil. Prawdopodobnie w ten weekend będę szukał Odysei z 2015 roku. Więc prawdopodobnie przenoszę się na forum następnej generacji. Powodzenia wszystkim.